Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای پیگیری مسائل و چالش‌های نشست هم اندیشی شورای عالی استان‌ها با وزیر کشور و معاون عمرانی برگزار شد و در این نشست دغدغه‌ها و مسائل را مطرح کردیم.

وی افزود: با شیوع بیماری کرونا در اسفند ۹۸ و تصمیم ستاد ملی کرونا، لایحه بودجه پیشنهادی سال ۱۳۹۹ فرصت بررسی در صحن پیدا نکرد و همین امر باعث شد تا از سوی نمایندگان مجلس به ویژه نمایندگانی که مناطق آنان متأثر از صنایع آلاینده بود دقت نظر لازم صورت نگیرد و ۳۵ درصد از عوارض آلایندگی در شش ماهه نخست سال به صندوق ملی محیط زیست واریز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضانی افزود: هر چند در نیمه دوم سال ۹۹ و با ورود نمایندگان مجلس این تصمیم اشتباه دولت در بودجه حذف شد اما عملاً تکلیف درآمد قابل ملاحظه‌ای که به صندوق ملی محیط زیستی واریز شده است هنوز نامشخص است و گزارشی از طرح‌های اجرا شده زیست محیطی در مناطق متأثر در دسترس نیست.

نماینده استان بوشهر در شورای عالی استان‌ها گفت: انتظار داریم سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها این مطالبه را که استان بوشهر قربانی اصلی آن است دنبال کند.

وی با انتقاد از رویکرد عدم پاسخگویی و شورا گریزی برخی از مدیران اظهار داشت: منبع اصلی درآمد شهرداری و دهیاری‌های استان بوشهر به ویژه جنوب استان، درآمدهای عوارض آلایندگی ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده است و شوراها و شهرداران حق دارند بدانند در طول سال چه صنایعی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته و میزان وصولی آن توسط امور مالیاتی به چه میزان بوده است.

رمضانی عدم پرداخت مطالبات درآمد آلایندگی در استان بوشهر از ابتدای ۱۴۰۰ را موجب فشار مضاعف بر مدیریت شهری و عدم خدمت دهی مناسب به شهروندان دانست و خواستار رسیدگی به این مهم شد.

کد خبر 5444171

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر حسن رمضانی شورای عالی بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا درختکاری عکس استانها مشهد جهاد تبیین گردشگری شیوع کرونا خراسان رضوی گرگان ایلام همدان استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است